Nyheter Skogens Dag

9
mar

Landsbygdsministern deltar under Skogens dag

Det är med stor glädje som vi kan presentera att vår nya landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg kommer delta under Skogens dag. Andra klara talare presenteras under ”Talare”.

Anna-Caren Sätherberg, landsbygdsminister, Näringsdepartementet. Foto: Magnus Liljegren/Regeringskansliet

 

Vilket år vi har haft sedan senaste Skogens dag – skogspropp,  skogsstrategi och ett antal uppmärksammade skogsfilmer. Det ska bli otroligt kul att få återvända till Stockholm och plocka upp dialogen. Som alltid hoppas vi att vi kommer kunna erbjuda våra besökare ett gediget program med bra diskussioner, nya infallsvinklar och perspektiv, säger Anneli Lundmark, projektledare på Skogstekniska klustret och medlem i arrangörsgruppen för Skogens dag, där också Länsstyrelsen i Västerbotten, SLU och Umeå universitet ingår.

Anmälan till Skogens dag den 12 maj är öppen. Länk till anmälningssidan finns här. Dagen är en del av Västerbottensdagarna på Grand Hôtel och kommer att ledas av Sverker Olofsson och Camilla Sandström.